Toppstrategist beskriver vägen framåt för Bitcoin, Ethereum och XRP efter större marknadskorrigering

Handlare och analytiker Michaël van de Poppe lägger upp möjliga scenarier för Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och XRP efter den stora korrigering av kryptomarknaden.

Krypten berättar för sina 75 000 Twitter-anhängare att han förväntar sig att BTC ska hålla sig över en viktig supportlinje på 10 000 dollar

”Bitcoin Trader slutligen likviditet vid låg nivå. Återkrav på 10 000 dollar skulle innebära en S / R-vändning och en mycket sannolik chans att vi kommer att leta efter likviditet över gränserna. Det skulle passa en studs mot $ 10.750-10.900 och majoriteten av marknaderna studsar 25-40%. ”

När det gäller Ethereum tror Van de Poppe fortfarande på myntets långsiktiga hausseartade potential även bland den kraftiga korrigeringen.

”ETH är ett av de mynt du vill ha under de kommande åren. Ju lägre, desto bättre. ”

Även om näringsidkaren fortfarande är optimistisk att ETH så småningom kommer att återfå sin hausseartade ton eliminerar han inte möjligheten att den näst största kryptovalutan kan gå under $ 300.

”Vad är nivån för Ethereum? Det är uppenbart att det är $ 245-området. Om vi ​​kommer in i den här zonen kan det vara livets långa möjlighet, om vi kommer någonstans nära veckonivån runt $ 245. ”

Skulle Ethereum drabbas av support på 245 $, säger Van de Poppe att tillbakadragandet skulle kunna sätta upp myntet för ett större rally till 800 $.

Under tiden ser van de Poppe fram emot att köpa doppet i XRP.

Den fjärde största kryptovalutan har nått sitt första köpmål på 0,245 $ mitt i en retracement, och Van de Poppe ser support på 0,21245 $.

„XRP tar åldrar, men vi kommer dit.“