BrokerTec leverer plattform for forhandler-til-klient for amerikanske repoer

BrokerTec, en ledende leverandør av elektroniske handelsplattformer og teknologitjenester i rentemarkeder, kunngjorde i dag sin forhandler-til-klient-forespørsel om tilbud (RFQ) handelsplattform, BrokerTec Quote, er nå tilgjengelig for det amerikanske repomarkedet gjennom BrokerTec Americas, LLC .

Tillegg av amerikansk statsrepo til BrokerTec Quote-plattformen følger den vellykkede lanseringen for europeisk repo, europeisk statsgjeld og britiske brukere av repo-markedet i juni 2019.

„Repo-markedsdeltakere er i økende grad fokusert på effektiviseringer, noe som fører til større elektronisering av utlånsmarkeder over natten og kortsiktige i økende økonomisk usikkerhet,“ sa John Edwards, Global Managing Director, BrokerTec. „BrokerTec Quote og dens forbedrede RFQ-funksjonalitet vil imøtekomme denne etterspørselen ved å gjøre det mulig for klienter i USA å administrere posisjoner og få tilgang til likviditet mer effektivt, samtidig som de automatiserer arbeidsflyten fra reproduksjon til slutt.“

Kunder som bruker Bitcoin Revolution Quote, vil også dra nytte av evnen til å forbedre eksisterende forhandler-til-klient-forhold og RFQ-arbeidsflyt. Tjenesten lar brukerne automatisere revisjonssporet fra start til slutt og få tilgang til BrokerTec Analytics, som gir kunder historisk og individuell data om handelsytelse for å bedre forstå kostnadene ved handel og informere fremtidige handelsbeslutninger.