Bitcoin komt naar THORChain met publieke Testnet-lancering

Wissel tussen de Binance Chain en de Bitcoin-assets op het onlangs gelanceerde openbare testnet van THORChain.

Bijdragers van het populaire ketenoverstijgende liquiditeitsnetwerk THORChain kondigden de lancering aan van het multiketen-publieke Bitcoin-testnet van het netwerk.

Het langverwachte multi-keten testnet op THORChain zal swaps en pools met Bitcoin mogelijk maken. Het netwerk kondigde dit aan in een officiële blogpost en wees erop dat het onlangs gelanceerde testnet openstaat voor testen door leden van de community. Het is ook belangrijk om op te merken dat het hele testproces is uitgerust met ondersteuning voor zowel Bitcoin als Binance Chain. Geïnteresseerde personen kunnen de activa van Bitcoin en Binance Chain uitwisselen. Ze kunnen ook de broodnodige liquiditeit verschaffen aan beide BTC- of BNB-pools.

Om als node toe te treden, moeten gebruikers zich eerst binden met tRune. Dit testnet zal de ontwikkelaars blootstellen aan de werking van de keten voor de officiële lancering van het mainnet, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om hun producten te fine-tunen voor de officiële lancering van de multiketen.

Stap-voor-stap-proces voor deelname aan de testprocedure

 • Ten eerste moeten geïnteresseerde leden van de gemeenschap de officiële website van het platform bezoeken.
 • Vervolgens moet er een speciale BIP39-ketenoverschrijdende keystore worden gecreëerd. De keystore kan worden gebruikt op elke blokketen.
 • Vervolgens moeten gebruikers geld sturen naar de speciale keystore. Interessant is dat gebruikers tRUNE-tokens kunnen sturen, omdat het omwisselen van tokens geen probleem is. Haal tRUNE op Telegram van @runefaucetbot.
 • De volgende is om te ruilen en te poolen.
 • Tot slot, gebruikers testen dan het verzenden en ontvangen.

Reden voor de lancering van Testnet

De lancering zal de gebruikers praktische ervaring bieden voor de officiële lancering van het multi-keten testnet. Het testen zal het netwerk ook in staat stellen om gevoelige kwesties zoals bugs, enz. te lokaliseren en te verhelpen. Gebruikers zullen de mogelijkheid hebben om bugrapporten in te dienen op de GitHub-website van de beurs. Ook zal de testnetfase helpen bij het genereren van belangrijke testgegevens.

Het is echter belangrijk om op te merken dat de testnet-lancering slechts een minimaal levensvatbaar monster van de eindproducten is.

Het Meerkanaals Testnet bevat de volgende functies:

 1. Asgard exchange community interface.
 2. Bitcoin-ondersteuning – dit zal helpen bij het wisselen van laag 1 BTC naar of van de Binance Chain.
 3. MIDGARD v2 – dit is een totale vernieuwing van de vorige MDIGARD API. Ontwikkelaars zullen verantwoordelijk zijn voor het testen van de prestaties van MIDGARD v2.

Functies die niet in het Testnet zijn opgenomen

De onderstaande functies zitten momenteel niet in het THORChain Bitcoin-testnet, maar zullen in volgende upgrades beschikbaar zijn. Ze omvatten:

 • BEPSwap-interface
 • Multi Asgard kluizen
 • Affiliate toeslagen
 • Asgard portemonnee (bureaublad)
 • Asymmetrische terugtrekking
 • GG20 update
 • Inheemse RUNE

Wat te verwachten in de toekomst

Voorlopig zijn alle handen aan dek om de laatste hand te leggen aan de multichain en ervoor te zorgen dat deze volgens schema live gaat. Interessant is dat THORChain’s native token, RUNE, beschikbaar zal zijn tijdens de volgende lancering.

Het multi-keten mainnet zal pas live gaan na een reeks succesvolle testnetlanceringen. Naast de vermelding van Bitcoin zal het platform als eerste THORChain’s native token, RUNE, ondersteunen. Dit elimineert de noodzaak om RUNE-transacties alleen op Binance Chain uit te voeren.

Meer details over de overgang van enkele naar meerdere ketens zullen in de nabije toekomst worden vrijgegeven. Dit is een enorme prestatie voor THORChain. Het is ook de eerste keer dat een gedecentraliseerd peer-to-pool protocol live gaat op Bitcoin.

RUNE-prijs

Op het moment van schrijven was RUNE (THORChain) met 11,9% gedaald. De penning werd verhandeld bij $0.881948, met een marketcap van $193.852.255 en een 24-uurs handelsvolume van $45.069.655.

Kom meer te weten over THORChain op het Altcoin Buzz YouTube kanaal.