Bitcoin (BTC) hinta-analyysi: Jatkuva lasku tai palautuminen odottaa meitä 9 400 dollaria?

Onko Bitcoinilla (BTC) tarpeeksi voimaa siirtyä kohti 10 000 dollarin markkaa?

Eilen lasku useimmissa kolikoissa vahvisti, että sonnit eivät ole vielä valmiita päivittämään paikallisia huippujaan. Kaikki 10 parasta kolikkoa on poikkeuksetta pudonnut tukialueitaan kohti.

Koinstaattien kymmenen kolikkoa

Vaikka Bitcoin (BTC) on menettänyt paljon vähemmän kuin altcoins, sen hallitsevuusaste on vahvistunut ja se on nyt 64,3%.

Alla on merkitykselliset tiedot Bitcoin Future ja miten se näyttää tänään.

BTC / USD: Voiko nykyinen poistumishetki johtaa 10 000 dollariin?

Bitcoin (BTC) viimeistelee viikkoa tappiolla 3,30%, kun taas sen kurssi (eilen asti) pysyy suhteellisen ennallaan. Härät ostivat johtavan kolikon takaisin 8900 dollarilla.

Kun tarkastellaan 4H-kaaviota, kauppiaat saattavat odottaa lyhytaikaista kasvua kohti 9 350–9 400 dollaria aluetta, jolla suurin osa likviditeetistä sijaitsee. Lisäksi myyntimäärää ei ole ollenkaan, mikä tarkoittaa, että karhut ovat loppuneet polttoaineesta jatkaakseen kurssin laskemista edelleen. Siksi suhteelliseen lujuusindeksiin (RSI) on muodostunut nouseva ero, joka vahvistaa sonnien potentiaalin.

Päivittäistä aikakehystä tarkasteltuna sivutrendi on jatkunut noin 2 kuukautta. Tällä hetkellä ei härkä eikä karhut ole hallussaan. Kaupankäyntimäärä on alhainen; 9500 – 9600 dollarin vaihteluväli on kuitenkin kiinnostunut, ja korkea likviditeetti on keskittynyt. Tässä nimenomaisessa tapauksessa on suuri todennäköisyys nähdä Bitcoin (BTC) kauppaa lähellä kanavan ylin tasoa 9 800 dollarilla.

Sivutrendi hallitsee myös viikkokaaviota. Nouseva trendi on kuitenkin todennäköisempi kuin paikallisten pohjojen päivitys. Kaupankäynnin volyymi on keskitasoa ja sonnit ostavat takaisin jokaisen myyjien tuoman pudon. Nykyinen palautus voi olla uusi mahdollisuus ostajille asettua lähemmäksi 10 000 dollarin markkaa. Lisäksi Bitcoinin likviditeetti on tällä tasolla korkea.